Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

Lábjegyzet.

2007.05.21. 22:26 KingaBrit

[Amíg nincs otthon a macska, cincognak az egerek - tartja a közmondás. Hát, sajnos nem engedhetjük meg magunknak ezt a cincogást, nem engedhetjük el az ostort. Mindenki fogadja ezért nagy szeretettel A vajszínű árnyalatot, aki mától oszt, szoroz és rendet vág a gender dinom-dánomban.- vl]

Azért jó tudni, de nagyon!, hogy vannak olyan emberek, akiknek ébersége a legeslegkisebb lazaságot sem kerüli el.

Azt írja a hogyishívják (laza ford. a poszt iró): "Irán speciális biciklik gyártására készül nők számára, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az iszlám előírásoknak, és ne tegye közszemlére a testmozgást tekerés közben. (...) Az új típusú kerékpárokon lenne egy kis fülke, hogy eltakarja a bicikliző nő testének egyik felét. (...) A női sportolóknak is követniük kell ezt a szabályt, és [testet elfedő] sálakban (sic!) és ruhadarabokban vehetnek csak részt sporteseményeken. A vallási vezetés a bicikliző nők testmozgását kihívónak ítéli, és nem tartja összeegyeztethetőnek a társadalmi közmegegyezéssel."

Hát ez az. A rohadtak. A nők. Mást sem tudnak, csak provokálni. A testükkel. A testmozgásukkal! A fáradhatatlan tekerésükkel, a száguldozásukka! És képtelenek abbahagyni. Addiktívak. Testmozgás addiktívak, bele van égetve a génjeikbe százszor, mit százszor: ezerszer. A nap minden percében, órájában egy cél lebeg a szemük előtt: a férfiak kínzása az ő szüntelen, kihívó, szexre hívó, szexet hívő testmozgásukkal. Minden alkalmat megragadnak: ide-oda járkálnak, leülnek, fölállnak (fölállnak! már a szavak is szexuális töltetet kapnak általuk!), fejüket csóválják, újságokat lapozgatnak, billentyűket nyomnak, papírokat rendezgetnek, fölsóhajtanak (és nem egyszer! nem egyszer! rendszeresen, rend-sze-re-sen ki-belélegzést végeznek, mellek föl-le!), becsuknak, kinyitnak, fölemelnek, letesznek... folytassam? A rohadt kurvák. A vérükben van ezeknek.

Na és persze a... a... a... jaj, meg kimondani is kín... a LÁB.

A láb, ami semmi másról nem szól, mint lecsupaszított (igen! csupasz!), állati, ösztönszexről! Az állati ösztönök fékezhetetlen áradatáról! Ah, a lábak, a lábaink, a lábaik! Lábak, lábak, lábak! Azok a szégyentelen, gátlástalan szex-gépezetek! Talajt érintenek, gördülve lépkednek, rezegnek, bokáznak, csúsznak, másznak, körülvesznek, behálóznak, magukba magukhoz húznak, átkulcsolnak, satuba fognak... jaj, a lábak... Taszító, gusztustalan, szex-orgiák vadállati kellékei, az egyenként, lassan, ujjbeggyel megérinthető, izgő-mozgó lábujjak, a puha, fölfedezésre vágyó, nyelvhegyet csiklandva befogadni képes ujj-közök, a talp simogatható íve, a sarok fölfedezésre váró félköre, az ajkakkal éppen csak érintett boka gyönyörű dombja, a... a lábak. Le velük! El a fülkébe velük, soha többé a mondén mozdulatok legeslegmondénabbját, a biciklizést! Nem, nem soha! Hulljanak a lábfejek! Legyen végre vége ennek a kínszenvedésnek, a bicikliző női lábak provokatív, PRO-VO-KA-TIV látványának, ahogy nyomják, taszítják a pedált le-föl, le-föl, ki-be, ki-be, kiiiii-beeee...

Jaj.

Most el kell mennem. Ugy 10 perc múlva jövök.

---kábé

2 komment

Címkék: szex hír iszlám irán test

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr8784950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csecsinono 2007.05.23. 13:43:58

Kiváló, szellemes írás -- köszönjük, Vajszínű árnyalat! Kérdés persze, hogy mennyire ismer magára az, akire az irónia irányul. De talán mégis ez a legelegánsabb hangnem.

KingaBrit · http://kingabrit.wixsite.com/kinga 2007.05.25. 23:55:21

csecsinono: koszonom - a kerdesed kerdes marad meg egy jo ideig, aszem.
süti beállítások módosítása