Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

Dugások és verések Albert Györgyi életében (kritika)

2007.02.21. 15:03 vl

Albert Györgyi megírta második könyvét, Miért pont ők? A férfiak fogságában címmel. Megdugták, megverték, majd újra és újra, de szerette a tetteseket, a férfiakat: ennek a miértjét a legnehezebb megmagyarázni. A szerzőnek sem sikerült, pedig a könyv igazi tétje az volt, hogy képes-e megmutatni saját történetén keresztül, a rideg, baszásoktól és verésektől terhelt világban azt, ami miatt újra belesodródik hasonló szituációkba.

Szétcincállak, te büdös kurva! - üvöltötte, és féktelen, valószínűtlen erővel hatolt belém egyre mélyebbre, nekem pedig a rémülettől és a megaláztatástól forogni kezdett a gyomrom. Előredőltem, és megrázkódtam. Sugárban hánytam, fehér habos váladék fröccsent a karomra. Ez még inkább felizgathatta, mert remegve-hörögve (el)élvezte az egészet. Majd kifújta magát, felegyenesedett, és szuszogva megigazította az öltözékét".

 Bővebben >>

59 komment · 1 trackback

Címkék: kritika család irodalom szex erőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr6938624

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: goldprice.com 2017.10.29. 15:46:11

Bemutatjuk a Bosszú vagy szerelem főbb szereplőit - műsorvízió

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tistedur 2007.02.21. 15:11:18

egy jó pszichoterapeuta a megoldás..

Lacika 2007.02.21. 16:40:45

Kia f...e eza Albertgyörgyi???????????

negatív macska 2007.02.21. 19:04:17

Az a gond, hogy A. Gy. tipikusnak szandekozik beallitani onmagat es a konyvben szereplo ferfiakat.
Igaz, ami igaz, legalabb onkritikaja van, es elismeri, hogy ferfi-no kapcsolatok teren ugy viselkedik, mint egy eretlen hulye liba. Vannak ilyen nok, de hogy ez tipikus volna...
A pasijairol annyit, hogy en azt szoktam mondani, egyszer belebotlani egy vadallatba pech, megegyszer belefutni egybe meg nagyobb pech, de folyamatosan vadbarmokba botlani mar onsorsronto hajlamokat feltetelez, tovabba arra utal, hogy az illeto keptelen tanulni a hibaibol.
En is no vagyok, megsem dugattam meg magam olyan tahokkal, akik okollel probalnak ervenyt szerezni a mondandojuknak, es ha valamelyik partnerem meg is probalta volna, ugy kivagom, hogy a laba se erje a foldet.

Karnok Dávid 2007.02.21. 19:48:52

Ö, miért választott mindig olyan partnert? Nem látszott rajtuk, hogy milyenek? Nem látszik rajtuk?

Rigor 2007.02.21. 20:11:45

Van egy típus aki papíron a kedves, jólelkű, stb. férfiakra vágyik, gyakorlatban pedig a bunkó szadista tahók hozzák csak izgalomba, mert az első típus nem hozza izgalomba őket. És nem azért mert a másodikról azonnal látsszik hogy majd hogy viselkedik, neem, első körben kedvesek is tudnak lenni, csak hát a kisugárzás - és pont ez a kisugárzás melynek hiányában érdektelen lesz egy normális férfi.

fartmashine 2007.02.21. 20:23:48

Azt mondják az ilyenre mifelénk, hogy:
Aki kurva lett, az ne sírjon ha megbasszák.

forumuser 2007.02.21. 23:15:43

A. Gy.-vel nem az a gond, hogy karrierista, hanem az, hogy a lelke nem egészen ép...
Mi lenne, ha nem mindent a feministakarrieristaszinglizmusra fognánk?

trix 2007.02.22. 00:39:58

Hogy kerül ide a feminizmus, karrier meg szingli? Van erre egy szép magyar kifejezés: feltűnési viszketegség. Vannak emberek, akik gyerekkorukban nem kaptak elegendő figyelmet, és életük további részében ezt az elmaradt figyelmet akarják a szűkebb-tágabb környezetükből kicsikarni. Ez magyarázza a munka- és a párválasztását is. Folyamatosan a figyelem központjába kerülni, saját jogon mint "médiamunkás", mások révén, "ismert" pasikon keresztül. Sose lesz ennek vége... Mindannyiunk érdekében orvoshoz kellene végre fordulnia! Nyitott könyv már az egész élete előttünk, kéretlenül zúdítja ránk a fejezeteit: utálom a szüleimet, utálom a testvéremet, utálom a volt férjemet, utálom magamat. Már semmiféle sajnálatot nem vált ki, inkább csak dühös lesz tőle az ember.

forumuser 2007.02.22. 01:13:44

A. Gy. márpedig egyszerűen beteg. Beteg a lelke, beteg a pszichéje. Nem hiszem, hogy ez összefüggésben van állítólagos karrierizmusával, bár biztos vagyok benne, hogy egy ilyen típusú ember a karrierizmusnak, illetve karrierépítésnek is a lehető legnegatívabb elemeit, hatásait csemegézi ki és teszi magáévá. Az A. Gy.-típusú ember számára nem létezik olyan élethelyzet vagy élettípus, amelyben jól érezné magát, az állapotát ugyanis nem a környezete ill. a külvilág okozza, hanem ő maga, jórészt nem tudatosan. (A. Gy. szingliként is, házasként is boldogtalan - ebből az következne, hogy boldogtalansága okozója a karrieristaemancipunciszinglisége? Kötve hiszem.)

Tenni ellene viszont tudatosan lehetne, ha végre felismerné ezt, és nem antidepresszánsokkal tömné magát. Szerintem A. Gy. eltávolítja magától a betegséget, így nullára redukálva a saját felelősségét az élete és a kapcsolatai elcseszésében...

Ráférne néhány kijózanító pofon is - nem, nem fizikai értelemben, abból volt neki elég... Hanem valahogy úgy, hogy Györgyike, vedd már észre, hogy nem minden elkúrt kapcsolatodért a depresszió meg az a felelős, ami a lábad között van, hanem az, hogy képtelen vagy tanulni a hibáidból...

Massive Darab 2007.02.22. 03:38:39

Csak jelzem, hogy most nyerte meg az első nő a Turing díjat. Szerintem jobban ideillene egy erről szóló eszmefuttatás, mint erről a feltünési viszketegségben szenvedő, lelkibeteg, alkoholista riherongy kurváról szóló cikk.

simple 2007.02.22. 05:00:13

Egyszer láttam csak egy műsorban. Kismamákat kérdezett. Ahogy egy neves művész modta valamikor: "kedves antipatikussá vált". Hát, az is. Egy roncs, aki példakép szeretne lenni. Nekem három gyönyörű gyermekem van, neki miért nincs? Lehetne, ha nem ilyen végtelenségig önző. Ha meg ilyen, akkor fogja be a száját, s ne hirdesse, hanem kezeltesse magát. Még nem késő, de maholnap az lesz.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.02.22. 06:14:11

Unalmas önsajnáltató vicc lehet ez a könyv, akármennyire tolják (most meg a Pankától visszaszerzett Oscar-gála kapcsán még talán annál is jobban), meg amúgy is a legtöbb téma rég körbejárt a bulvárlapokban, amelyik meg nem, az most olvasható mindenütt. Ha jól tudom írt már két önterápiás könyvet arról is, hogy hogyan gyógyult ki a depresszióból, azóta is csont depis, kísérletezik az öngyilkossággal, falja a rá károsan ható férfiakat és a sok bogyó hatását heveny alkoholbevitellel fokozza.

ugyanmár 2007.02.22. 08:09:28

AZ a bajom ezzel a könyvvel és a hasonlókkal, hogy annyira kilóg a lóláb. Nem azt hozza, hogy "beszéljük ki" a szerencsétlen magyar női sorosot, még csak azt sem, hogy "ni, ilyenek a sikeres és erős férfiak tulajdonképpen" vagy tudomisén, ez a kelet-európai valóság, tessék beszélni róla, hogy lépéseket tehessünk. Nem érzek sem közösségi sorsot, sem egyénis sorsból kiindulható iskolapéldát. Csupán piti bosszút, egy olyan nő kicsinyes bosszúját, akinek van még annyi ismerőse, hogy kiadasson egy bulvársztorit - de már tényleg csak ennyi: mert másra nem futja. És mindezt akkor is érezném, ha nem láttam/hallottam volna személyesen Albert Györgyit a kocsmában. Nagyon rövidlátó, nagyon kétségbeesetten szexuálisnak tűnni igyekvő szánalmas nő, akinek a szánalmassága viszont agresszivitásba torkollik. Kiabál, csapkod és kötekedik. A kocsmai vendégek közül nem mindenki kíváncsi a monológjaira, helyette is érzi a ciki helyzetet, ő pedig továbbra is hangosan kötekedik és dicsekszik, hogy milyen jó nő az ágyban. A nő, aki sosem volt olyan szép, amennyire szeretett volna lenni, és ezért kompenzál. Annyi férfit dug meg, ahányat csak be tud cipelni az ágyába, azután pedig panszkodik. Ez még így sajnálható lenne. Hiszen a depresszió egyik tünete. De ne próbáljunk, plííz, olyan látszatot kelteni, hogy a "nők nevében", a nőkért írunk, hiszen Albert Györgyi utálja a nőket. AKik fiatalabbak, szebbek, sikeresebbek nála. Tulajdonképpen azokkal a negatív férfitualjdonságokkal rendelkezik, és azokat hazsnálja fel, amiket kipellengérezni óhajt, a női vonások pedig nem puhítják, hanem tovább rontják a képet. Kompetitív, irigy, bosszúálló és kicsinyes. Rettegejen az a józan, nála dekoratívabb, és nála nem tanulatlanabb nő, aki a közelébe kerül. Mert erről van szó. És a kocsmában csak a jóízlés állított meg attól, hogy ne szóljak rá: ne kötekedj a pasikkal hangosan, még akkor sem, ha tudod, hogy csak így figylenek fel rád. És főleg ne "írj könyvet" róluk. Mert nem tudsz. Írj magadról, magadnak, békülj ki önmagaddal. A depresszió csúnya dolog. Mi pedig várjuk azt a könyvet, amelyik valóban a családon belüli erőszakról ír. Amikor a feleség nem üldözi az erőszakot, hanem beleszületik.És akkor majd beszélhetünk róla. Mert lenne miről.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2007.02.22. 09:15:40

Csak én ébredtem későn vagy mindez valóban nem volt köztudott az Albert Györgyiről? Mert szerintem nagyon is az volt. A szinglikarrierista csúnyaszavakat meg ne használjuk már blanket statement-ként, attól, hogy valaki nem normális, még nem kell ráhúzni a negatívumot egy egész társadalmi jelenségre.

Ugyanazanő 2007.02.22. 11:50:47

Furi, hogy az én nevem volt "ugyanmár".

forumuser 2007.02.22. 12:16:23

"De ne próbáljunk, plííz, olyan látszatot kelteni, hogy a "nők nevében", a nőkért írunk, hiszen Albert Györgyi utálja a nőket. AKik fiatalabbak, szebbek, sikeresebbek nála."

Pontosan.
Hagyjuk már ki a dologból a karrierizmust, abszolúte nem erről van szó.

Turpi úrfi 2007.02.22. 14:12:27

De kiről is beszélünk? Egy -saját bevallása szerint is -régóta és súlyosan beteg emberről, aki indokolatlanul nagy média nyilvánosságot kapott ismét.
Az meg már az én személyes problémám, hogy egy pistike-fejű nőben semmi női vonzerőt nem látok. Miközben ő rángatja a kabátom ujját -de hát én szexi vagyok, nézd, ennek a sok híres embernek is kellettem!

ButaTyuk 2007.02.22. 23:37:21

Szendi Gábor a depresszióiparról írt könyvében A.GY. előző kötetéhez kapcsolódóan:
www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/miert-pont-o.htm

vagy
www.mozgovilag.hu/2005/09/11szendi.htm

szomor77 2007.02.23. 04:41:40

1 nap, + 1 bek. - vasárnap (Albert Györgyi)

február 17. vasárnap

Albert Györgyi: micsoda nő, az ész áll meg! Mit képzel magáról ez az egybenyakú liba, hihetetlen.
Rádiósként is fájt minden megnyilvánulása, a képernyőn látva pedig csatlakozott hozzá a szörnyű látvány. Valahol azt nyilatkozta halál büszkén, a kilencvenes években mindenkit megkúrt, akit akart, előle nem volt egyszerű elugrani (most megírta). Ehhez persze nem kell nagy tudomány, egy nő mindenkit, mindenütt, ha nincs szarral végigkenve tetőtől talpig. Különösen kocsmaszinten, alkoholos viszonyok között nem kell hozzá tudomány.
A nő árvagyerek lehet, nyilván nem volt sem apja, sem anyja, mert ha igen, legalább az egyik, jó esetben mindkettő figyelmezteti, hogy "kicsi szívem, ha bizonyos körülrajzolható körben mindenkihez odailleszted a segged, egy idő után nem kellesz senkinek, mert veszít álagából, csáberejéből. A végén csak nyeretlen kétévesek állnak meg, mint szerencsétlen Zalatnay Cinikének, és annak is örülsz, ha lenyúlják, megisszák, elkurvázzák, elkaszinózzák a pénzed". tovább

forumuser 2007.02.23. 12:49:39

Amit az illető az egyéjszakásokról ír, az azért ölég tahó. Naná, hogy idiótaság effélékbe fehér habos ruhát és gyémántberakásos karikagyűrűt beleképzelni, no de azért mégis...
Az egyéjszakás kufirc kétemberes, ha az egyik úgymond megalázza magát vele, akkor a másik is. (Ami egyébként orbitális baromság. Felnőtt emberek, nem?) Továbbá az, hogy egy nő (férfi) belemegy egy ilyen afférba, nem jelenti azt, hogy képtelen másjellegű, komoly alapokon nyugvó kapcsolatot kialakítani, azt meg pláne nem, hogy értéktelen ember.
Szóval... az, hogy A. Gy. befeküdt Stohl ágyába - mostan eltekintve attól, hogy Stohl épp az esküvőjére készült, ez ti. az ő felelőssége, nem Györgyié - nem lenézendő meg ilyesmi, de meglepődni azon, hogy az Élet Császára semmi mást nem akar tőle, hát... Ha egy zárdaszűz lepődne meg ezen, azt még érteném, na de egy tapasztalt, felnőtt nő...?

forumuser 2007.02.23. 12:50:47

Ja, hogy ezt te írtad? Az jó, legalább tisztázhatjuk az esetleges félreértéseket. :)

germont 2007.02.25. 11:52:06

gyerekek....elolvastam, undorító.
hányok ettől a nőtől...
feltűnési viszketegség, ego, önsajnálat és végtelen primitizmus.
ez a könyv egy nagy rakás szemét.
ez nem a kapcsolatairól szól.
ez a könyv baszásokról szól. az meg magánügy.
nem is gondoltam hogy ez a nő egy ekkora ku*va.
és még büszke is rá....
újabb médiaszemét.
gratulálok, megérte.

szívlapát 2007.03.03. 15:37:14

Ezek szerint nem csak én vagyok rosszul ettől a csajtól. Az utolsó könyvének megjelenéséig néha már sajnálni is tudtam, már amennyire érint és érdekel a munkássága. Most csak azokat a férfiakat sajnálom, akikkel valaha kapcsolatba került. Meg ezek családját, gyerekeit, akikre nem gondolt ez az írónőnek nem nevezhető médiasenki. Érdekes módon nem lep meg a sok pofon, amit kapott, sem lelkileg, sem testileg. Úgy látszik, nem volt elég. Nem jött rá, hogy az alkoholproblémáját csak saját maga oldhatja meg egyedül. De nem így, hogy ezzel a kéretlen, ránkerőltetett kitárulkozásával számtalan embert magával ránt a mocsokba.
Ahogy utánaolvasgattam, egyre biztosabb vagyok benne, hogy legelőször nemi identitásával kellene szembenéznie. (Innen talán a túlfűtött és -hajszolt szexuálámokfutás?) Nem csodálkozom, ha a következő könyvének címe Miért pont Nők? lesz.

Andi 2007.03.16. 20:34:16

Hihetetlen,mennyi gyűlölet fröcsög itt belőletek!Hogy bírtátok végigolvasni a könyvét?Vagy mind mazochisták vagytok?
Nem fér a fejembe,ennyi ember pazarolta a könyvére az idejét plusz utána még arra is, hogy fikázó kommenteket irkáljon...ti itt ennyire ráértek mind?

Én 2007.03.19. 13:00:45

Miért Pont ők! A napokban fejeztem be a könyv olvasását,véleményt nem igazán szeretnék mondani bár talán éppen azért vannak ilyen és ehhez hasonló oldalak hogy az ember kifejtse a gondolatait! Csak nézek és olvasom a véleményeket,és egy kicsit megdöbbenek az emberek negatívságán és mérhetetlen rosszindulatán.Jó,persze mindenki nem szerethet mindenkit,mindenkinek nem lehet jó véleménye a médiaszereplőkről és úgy általában véve bárkiről.Kell a negítívum is de talán reális mértékben,nem beleszőve némi utálatot,némi talán saját magáról kivetitett önértékelési problémát. Mert ha igazán öszinték akarunk lenni akkor tudjuk hogy nem az Albert Györgyi az első,és nem is az utolsó aki hasonló gondokkal küzd.Sőt én is ,te is ők is mindannyiunknak ott van a hiba a gépezetében,a kérdés előjön-e vagy sem.Hm.. a könyv sokmindenről beszél-nekem.Nekem,egy 25 éves,az életből szinte alig tapasztalt és érzett nőnek.Nekem aki talán hasonló hibákba beleesett már párszor és a válasz a miértre:Mert szeretem! És ez a szó hatalmas erővel bir egy nő életében,képes túlélni,képes megalázkodni,képes olyan dolgokat megtenni amit talán sohasem tenne.Nem vagyok kritikus,nem is szakmai szemmel olastam el a könvet.Csak egy egyszerű nőként olvastam.Valahol megértem, elitélni nincsen jogom,mert lehet az ő helyében valószínüleg én is így vagy hasonlóképpen cselekedtem volna.A napokan volt egy beszélgetésem egy 40-en felüli nővel aki végső elkeseredésében öngyilkosságba akart menekülni.Férje bántalmazta, féltékeny volt rá és minden ocsmányságot zúdított a fejére.És annyit mondott,elég volt,vége,ezt már nem csinálja tovább.Szerettem volna segíteni neki,hogy legyen neki erő ahhoz hogy tudjon cselekedni de mikor a telefonban feltette azt a kérdést "mondd mit csináljak?",nemtudtam a választ rá.Sajnos először mindenkinek magában kell tisztáznia az érzésit aztán ha sikerül okés,ha nem jön a vaságy és a korterem.És dühített a tehetetlenség,hogy nemtudtam megmondani mit tegyen,és itt most lehetne gúnyos megjegyzéseket tenni rám,mért avatkozom bele más életébe stb..de ha valaki nyújtja a kezét hogy segíts köszivűnek kell lenni ahhoz hogy elfogdulj.Sajnos nemtudom mitörtént vele....de nagyon remélem hogy az életet választotta!Mert nehéz,sokszor megbotlik és orra esik az ember,de törött orral is tovább kell menni.És az a könyv rávetit arra az évtizedes,évszázados problémára hogy a nő mindig kiszolgáltatott a férfinak.Legyen az a nő egyszerű háztartásbeli vagy legyen médiaszereplő vagy legyen bármilyen posztban lévő.És az első pofon,a második pofon sőt az x-edik pofon után sem változik semmi.Mert a férfi megteheti..De itt megemlíteném a kivételeket.Mert kivételek mindig vannak és lesznek úgy férfiban mint nőben!Lesznek boldog házasságok,lesznek erőszakmentes családok.És akinek az utóbbi jut az azt mondhatja igen,ezért érdemes volt élni!
És azt javaslom,először mindneki nézzen szét a saját portáján és utánna vessen követ Albert Györgyire és sorstársaira.Az hogy milyen a múltja AGY-nek?qvára nem érdekel,mi volt és hány pasija volt,ez mind a múlt az a fontos kérdés ki is lesz ő?Tud-e ember maradni vagy szépen lassan elveszik..És erre a jó kritikus mondhatná:ő csinálta magának viselje is a következményeit.De vajon mindenért ő a hibás?Erre válaszoljon egy két okos emberke...

Pözdör 2007.03.20. 15:20:44

A.Gy-t nem ismerem, de nagy valószínűséggel egy gonosz, egoista, irígy nő lehet. Nem szeretnék találkozni vele, mert megölne a szemeivel.

Toportyán 2007.03.30. 21:27:15

Szerintem Albert Györgyi egyszerűen képzelődik és végletes túlzásokba esik. Az, hogy ez a betegségével van összefüggésben vagy sem, más kérdés. A könyvben leírtakat összevetve a vele készült interjúkkal, enyhén szólva feltűnő az ellentmondás a Miért pont ők?-ben bemutatott fehérmájú tizenéves és pl. a necc.hun (Más is volt kamasz) olvasható cikk visszafogott kislánya között. Ott azt nyilatkozta, hogy "Egy helyi katolikus lányiskolában jártam, nem sok esélyem volt arra, hogy esetleg átéljek egy igazi kamasz-szerelmet. Még iskola után sem igen lehetett találkozni a helyiekkel vagy a többi (nem szocialista) ország diplomatáival." Egyébként a helyi fiúkkal folytatott üzekedése még valamennyire hihető, de a nigériai gazdag öregúr vértolulásos élvezése már enyhén szólva nevetséges. Ráadásul a könyv szerint az apja olyan pofonokat kevert le neki, amitől eleredt az orra ére (jelzem, ez is kicsit a Bud Spenceres filmekre hajaz), míg az előbb említett cikk szerint apja soha nem emelt kezet rá, csak ordítozott. Persze az is lehetséges, hogy a cikkben leírtak nem igazak, de mindenképpen furcsa ez a sok "eksön". Egyébként sajnálom és nem akarom bántani, de szerintem ha nem kajtatott volna örökké olyan izzadságszagúan a tökéletes énjéhez passzoló "tökéletes" férfi után, kevesebb eséllyel került volna ilyen megalázó helyzetekbe.

Bj 2007.04.25. 11:50:51

Én nem akarom védeni Albert Györgyit, de szerintem az ő személyiségét csak is kizárólag a szülei alakitották ki, kis gyermek korában. Ahogy olvastam a könyvet egyre jobban az jelent meg a tudatomban, hogy a fiatalkori szerelmeiben és a persze első férjében is azt a szeretet kereste amit nem kapott meg a szüleitől. Most képzeljük el magunkat egy olyan családban mint amilyen Györgyié, állandóan rohangáltak, szerencsétlen gyereknek nem voltak állandó barátai, (azért az állandóság egy igen fontos dolog egy gyerek életében) maximumot vártak el tőle, egyszóval stresszelték a gyereket, ime egy ok arra amiért a karierr mindenél fontosabb nála. Hányszor lett volna szüksége a szülői segitségre, segitett neki valak nem. Szerintem az ő idegi összeomlása már gyermekkorában elkezdődött csak szép lassan.
A másik, miért nem hagyta el azokat a férfiakat akik verték, nagyon egyszrű azért, mert bizott benne, hogy megváltozhat az illető és, mert szerette. Ne itélkezzen egy olyan ember aki még nem volt ilyen kapcsolatban. Én is mondtam még fiatalabb koromban, hogy ha engem meg üt valaki akkor abban a pillanatban kivágom, de nem igy lett megütöttek és maradtam és ez igy ment egy jó ideig, igen hülye voltam, de csak azért, mert biztam abban hogy minden jobb lesz, sőt még azután is, hogy elváltak útjaink.
A nőkben benne van egy valami féle "én meg tudom változtani, mert én különleges vagyok" érzés csak sokan nem ismerik be pedig igy van.
A másik Györgyi abortuszai. Hány fiatal nő csinál abortuszt ebben a világban, mára már nagyon sokan, nagyon csúnya lesz, de már hobbyvá fejlődte ki magát. Igen gyenge volt amiért nem tartotta meg a babákat elitélendő dolog, én is ellene vagyok, de ha azt vesszük a gyerekek ezzel jobban jártak, mit kezdtek volna egy idegroncs anyával. Egyépként is Györgyi sem tette ez hajde jó kedvel.És ebbe igazán nem szólhatunk bele, hány olyan nő van aki ezt meg csinálta csak nem beszél róla sőt még ellenzi és már rég túl van a negyedik vagy kitudja hányadik abortuszon, Györgyi legalább felválalta.(pedig tudta, hogy ezért kapni fog)
És miért kurva az aki szereti a testiséget? Ki az aki nem szereti? Csak azért, mert több férfi volt az életében mint egy átlag nőnek, hát istenem ez van.Nem mindeni egyforma. Tény és való nem éppen a legjobb partnereket szedte össze.
Én csak azt mondom, hogy minenki abból itél el egy embert amit hall róla azt sem tudja, hogy ki az csak olvassa sok hülyeséget az újsában és itélkezik.
Én őszintén szivesen találkoznák vele és elbeszélgetnék vele, mert nem ő az egyedüli nő akinek ilyen problémái vannak.

negatív macska 2007.04.25. 16:50:20

"És miért kurva az aki szereti a testiséget? Ki az aki nem szereti? Csak azért, mert több férfi volt az életében mint egy átlag nőnek, hát istenem ez van."
Ebben nagyon egyetértünk. Ez az "én annyi nőt megdughatok, ahányat csak akarok, de gyermekeim anyja legyen szűzies" hozzáállás egyszerű birtoklási vágy, keverve némi törékeny büszkeséggel.
A többiben csak részben értünk egyet. Való igaz, hogy az, aki nem volt még ilyen helyzetben, nem tudhatja, milyen, de azért azok, akik voltak, korántsem ugyanúgy viselkednek. Erősen egyén- és jellemfüggő, hogy ki mennyire őrzi meg az emberi méltóságát ilyenkor, és az is egyéni, hogy kit milyen válság küld a padlóra. Van, aki többet bír, van, aki kevesebbet. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy soha nem hódolnék be úgy semmiféle férfinak, min A. Gy., és nem tűrném azt, amit ő sok éven át tűrt.

Bj 2007.04.27. 08:23:54

Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.

Bj 2007.04.27. 08:26:40

Egyépként meg szerintem, ha ezt egy hétköznapi ember irja le, akkor ez nem keltett volna ekkora felháborodást. Inkább sajnálatot.
Sajnos ilyenek az emberek.

mamy 2007.04.27. 10:26:07

a lacika egy köcsög

deziré 2007.04.27. 10:26:58

mindenki köcsög itt mamay!

ÉNÉNÉN és senki más!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2007.04.27. 10:29:08

Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza nekem. Egyszer mondtam, hogy forduljon orvoshoz, azután felismerhetetlenségig összevert.
És mind ez 19 évesen.
Teljesen igazat adok abban, hogy mindenki más jellemmel bir. Sajnos Albert Györgyi nem az éppen erős jellemű emberek közé tartozott. Őt tönkre vágta ez az egész.
De szerintem ne mondjuk azt, hogy "soha" mivel néha meglepődünk magunkon, nem tudhatjuk, hogy mi hogy viselkednénk ugyan ebben a helyzetben.
Én saját magamon tapasztaltam milyen az amikor nem tudsz elszakadni egy olyan embertől aki minden este megpuhitt meg elveszi a pénzem és beossza

Bj 2007.06.19. 09:59:16

Hát ez roppant vicces! Ez mire volt jó?

szépasszony 2007.06.22. 11:49:04

Én arra emlékszem, mikor az első szabadonválasztott parlament ideje körül Kaposvárra látogatttak Deutsch Tamásék. A Fő utcán lejtett Gyöngyi és Tamás. Nagyon szép párt alkottak. Ennyi.

pártában 2007.06.22. 18:44:14

lemaradt a a tárgy eset t-je és az össszekötőhang!

a mondat helyesen igy hangzik:

nagyon szép pártot alakítottak

na de mi lett a párt neve? és mi lett vele.

(ps: én egyszer a zöldségesemnél találkoztam Deutsch-Für Tamással, (bár akkor még csak Deutschnak hívták) épp csöngött a mobilom, felvettem és azt mondtam: ne haragudj, először ki kell mennem a zölrséges boltból, mert hirtelen nagyon sokan lettünk)

Redan 2007.09.09. 12:14:43

Szintén olvastam a könyvet!

Igazán elszomorít, h sokan még azt sem tudják ki Albert Györgyi, azt sem tudják mit tartalmaz a könyv, mindezek ellenére elítélik!
Beteg? Így van, és ezzel tisztában is van.
Lehet sok dolgot elrontott az életében, de ebben leginkább a szülei a hibásak, hisz nem támogatták igazán soha.
Szeretet nélkül nőtt fel, kereste azt, aki igazi társa lehet.
Nem csoda, az sem,h gyorsan lett szerelmes, hisz egy kis kedvesség számára sokat jelenthetett.
Sokáig maradt emberek mellett, akik csak fájdalmat okoztak neki? Igen, de hányan teszik ugyanezt a mai világban is. Ők, akik magukat hibáztatják mások tetteiért, emlékeznek azokra az időkre amikor még minden szép volt ezekkel az emberekkel, és nem akarnak egyedül maradni.
Sokan mondhatnák, h igen, mások mégsem írnak belőle könyvet... ez így van. De talán kevés olyan ember van,mint ő valamint szerencsére kevesen funtak bele ennyi rossz kapcsolatba.
El lehet ítélni a sok sexuális kapcsolata miatt, DE talán nézzük meg a mai 12-13 éveseket, akik nagy része sajnos már átesett az első együttléten, és akik 20 éves korukra tetemes partnerszámra tesznek majd szert.(persze tisztelet a kivételnek)
A helyzet az, h nekem is volt jópár lány osztálytársam, aki 1 év leforgása alatt megfordult 7-8 különböző ágyban!
Nem csak Albert Györgyinek volt sok testi kapcsolata, csak talán nem jártok nyitott szemmel, vagy csak fáj az igazság. Persze, akinek nem inge, nem veszi magára!

kacsacupák 2008.03.29. 02:53:23

Sziasztok! Most olvastam a könyvet. Szerintem Györgyi nagyon jól ír, legalábbis én nagyon olvasmányosnak találtam a könyvet.. Azt én sem értem hogy miért vált ki sokatokból ekkora ellenszenvet és gyűlöletet ez a nő. Nekem nem az jött le a két könyvből, hogy önző lenne vagy bárkire is irígy. Szerintem alapvetően egy naiv, szeretetre éhes, jóindulatú csaj lehet. Nagyon megsajnáltam. Szívesen elbeszélgetnék vele, pedig az én életemmel semmi baj nincs, szerető családban nőttem fel és minden párkapcsolatommal szerencsém volt. Lehet hogy talán épp ezért volt érdekes megismerni a sötét oldalt. Érdekes hogy nem írt ugyan neveket de én is Stohl Bucira asszociáltam és Deutsch-Für Tamásra. Mondjuk az előbbi választását inkább megértem, utóbbitól hányingerem van. Mindenki gondolkodjun el aki erős kritikával illette Györgyit, pláne ha ezt anélkül tette hogy elolvasta volna a könyvet. Szerintem nagyon tanulságos.

kocsm.zsuzsanna 2008.04.27. 18:05:39

Én is elolvtastam Albert Györgyi könyvét. Az első gondolatom az volt,hogy miért?! Hogy lehet, hogy egy intelligens, okos, stb.nő egy kőbunkó pasival jön össze? De ha már összejött, és ez kiderült, miért nem hagyta rögtön ott? Lehet, hogy a női opportunizmus belőlem, dehát egy farok mégsem csinálhat egy nőből állatot?! /Alapesetben./ Kocsmáros vagyok,, tudnék a dologról m esélni,,,, napestig.....

Káposzta Kázmér · http://ludwigdrummer 2008.09.24. 13:04:18

Kár minden szóért! Albert Györgyi nem más mint:
midiageci és geciputtony !!! Csapó,ennyi-és leállunk !

bericse (törölt) 2008.10.03. 18:40:58

........boldog lehetsz.....meghalt.......++++++++

zsozso 2008.10.03. 21:10:15

..már tök mind1,ma meghalt.

A. 2008.10.04. 05:59:16

Te köcsög!
Legalább most vedd le a koszos blogodról a gyalázkodó írásaidat.
Utolsó senki vagy. Szégyelld magad!

ary · http://blog.hu/goldmine./hedgehog.php/38624 2008.10.04. 14:01:43

Lázadó volt,őszinte... Meghalt....
sorry!!
In memorian Albert Györgyi..

Révész Ferenc · http://Capablanca 2008.10.05. 10:51:25

Rossz emberek voltak körülötte. Nem érdemelték Őt meg.Kisiklott az élete már sokkal korábban. R.I.P

CZM 2008.10.05. 20:26:37

Ismeretlenül is fájdalmat éreztem halálhíre hallatán... Talán azért, mert korban hozzám közelálló,és egy igazi túlélő ... volt. íno meg talán azért, mert az életben többször kellett lelkileg olyan próbákat kiállnom és feladatokat megoldanom, amit más öregkorára sem fog megtapasztalni... A.GY. egyéni útja figyelemfelkeltő és példaértékű lehet azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, vagy hasonló életvitellel bírnak. Színfolt vagy szégyenfolt, mániákus depressziós vagy egy segítségre szoruló értékes egyéniség... Bárki is volt Ő, a végső tiszteletet megérdemli!
Béke poraira....

péterpál 2008.10.05. 22:30:09

Az a baj, hogy A.Gy. ugyanolyan volt nőben, mint amilyen férfiakról ír. A mániás depresszió, az anorexia n. gyógyíthatatlan, de szinten taratani sem könyű. Ahhoz is küzdeni kell. Ő is megpróbálta számtalanszor, sokszor nem ment, de nyiltan tudott beszélni róla. Ez óriási dolog. Amikor fent van az ember, szines a világ, amikor lent, elviselhetetlen, és benne a főszereplő ugyanúgy. Ezt is vállalta, ezért olyan nagy kár érte. Magánéletét tette a porondra, talán nem kellett volna. Nyugodjon békében, megérdemel egy kis pihenést, ha már életében mindig csak sietett valahová...

Pille 2008.10.06. 21:19:32

Tudod, lehet, hogy ugyanolyan volt nőben, mint a férfiak az életéből, DE ugye mégis teljesen más a megítélése?????
Érdekes olvasni tőletek, hogy mekkora szemét a könyve.... azért a legtöbben mégis végigolvastátok!!! Nekem, ha valami nem tetszik, leteszem. De nem is csodálkozom ezeken a beírásokon, hisz "senki" nem olvassa a bulvárlapokat sem, mégis megélnek...
Nem biztos, hogy követendő példa, ahogy élt, de megmutatott valamit, amit sokan nem mernének... Hisz itt a tökéletesség az elfogadott, és nem győzünk nagyobbnak, többnek, jobbnak gazdagabbnak látszani, mint amik vagyunk.
Annak aki pedig azt kérdezi: miért nem lehet otthagyni egy férfit, amikor a kezdeti óriás szerelem után kiderül, hogy kőbunkó....azt üzenem, hogy soha ne kelljen majd ezt magától megkérdeznie.
Nagyon sajnálom, hogy meghalt, és hogy nem adhatott többet a tehetségéből. Ha létezik az "odafent", akkor most lehet, hogy éppen azon nevet, hogy mennyire igaza volt a magyar médiát illetően. Nagyon kíváncsi vagyok hányan fogják kihasználni a halálát.Nyugodjon békében!

Mary 2008.10.07. 22:54:22

Sziasztok!

Úgy látom rohadt sok szemtelen ember van és aki nem tudja,h kiről,h beszéljen.Nem tudom,h merik venni a bátorságot ahhoz,h egy emberről így beszéljenek és ilyen undorító megjegyzést tegyenek.Hány sérült ember van a világon?Róluk miért nem beszéltek?Miért egyetlen egy embert kell kivenni a tömegből és porig alázni?Azért,mert ismert ember volt ALBERT GYÖRGYI és igen is voltak problémái amihez őszintén senkinek semmi köze nincs és igen is bátor ember volt aki fel merte válalni,h sérült lelkileg.Vajon miért?Mert ti ilyeneket írkáltok róla,mindennek elhordjátok,kutyaként bántok vele.Nektek tökéletes az életetek???Soha semmilyen próblémátok nem volt???Hazudtok ha azt mondjátok vagy álomvilágba éltek!!!Ha imsertek egy lelkileg gyengébb embert akkor még meg is rugdossátok,ahelyett,h segítenétek neki vagy legalább méltosággal beszéljetek róla?Nem tudom,h mit képzeltek magatokról,mert semelyikőtök sem az Atya Úr Isten szerintem.Baromira örülhettek most magatoknak,mert ALBERT GYÖRGYI elhúnyt.Nyugodjon békében!!!!!És aki ocsmány dolgokat írt róla,remélem bűnhődni fog és visszakapja még az élettől.
Nem olvastam a könyvét,de ezek után tuti el fogom!És soha,de soha nem venném a bátorságot,ahhoz,h trágárul beszéljek egy olyan emberről akit még nem is ismerek,csak a buta média így álított be!Mindent elhisztek ami le van írva az újságokba?Nevetségesek vagytok,de komolyan.Ha érett emberek lennétek akkor tudnátok,h egy idegen emberről nem beszélek csak úgy és főleg nem hordom le mindennek!
Ennyit az emberekről!!!

Kinga.J 2008.10.11. 02:25:41

Jézusom.... el sem hiszem hogy ilyen emberek vannak...Káposzta Kázmér hozzád szólok... hogy veszed a bátorságot hogy ilyet irj egy olyan emberről akit nem ismersz és szavaidból következtetem, hogy tizedannyi (és akkor még sokat mondtam) műveltséggel sem rendelkezel mint Albert Györgyi ?????? És hogy lényegretörő legyek: Vállald a neved te idióta barom állat,hogy megkeressenek és jól ellássák a bajodat !!!Nem értem hogy miért hordoz a föld ilyet a hátán???? Bunkó paraszt !!!

vamano 2008.10.18. 18:07:05

Szerintem nemrég még örült volna ha tudja hogy ez történik majd vele. Tett is érte, volt hogy kívánta is, most megtörtént magától. A Halál mosolyogva figyelmeztet mindenkit, hogy you can get it, if you really want it, és Ő majd eljön érted, ha akar.

Sisa99 2008.11.09. 16:14:59

A legfontosabbal kezdeném. 18 éves lány vagyok és Albert Györgyi minden szava, tette igaz rám. El lehet úgy könyvelni már most mint egy kurvát, de tovább is lehet olvasni.

Valóban a legszembetűnőbb a kommentárjaitokban a negatívság. Gyakorta hangzott el az,hogy irigy, karrierista és ribanc. Ha mélyen magatokba néztek, akkor ezeknek a tulajdonságoknak egy részét magatokban is megtaláljátok. Vallom,hogy egy nő a nappaliban legyen kisasszony, a konyhában tündér, az ágyban pedig egy ótvaros kurva. Én is az vagyok. Te is. Tetszik vagy sem! Ő csak leírta ezeket... Miért? Azért mert marha büszke rájuk? Kétlem. Hölgyeim, 8 éves korom óta írok naplót és szerettem volna kiadatni. De már nem kell, megírta Albert Györgyi helyettem. Én miért akartam leírni mindezt? Hogy tanuljatok belőle. Hogy ne érjen váratlanul,ha egy szép napon a 17 éves fejeden szétveri a kedvesed az ajtófélfát. Tanultatok belőle? Nem. Csak azt mondjátok,hogy hülye,hülye,hülye. Egy nő elsősorban a lelkére hallgat, szerette a partnereit. Biztos vagyok benne,hogy ti is pontosan ugyanígy reagáltatok.

Irigység... Ki az irigy? Aki 2-3 gyermekes családanyaként szid egy karrierje csúcsán álló (már köztünk nem lévő) hihetetlen tehetséges nőt? Ha annyira jó emberek lennétek, akkor a saját dolgotokkal foglalkoznátok. Gratulációm fogadjátok. Elértétek mind a "deáknévászna" címet.

Egyébiránt, nem nevezem meg a kommentár íróját, aki feltette a kérdést,hogy miért nem szült A.GY. gyermeket. Olvasd el a könyvet, kb 150 oldal után rá fogsz jönni. Viszont nem értem,hogy mondhatsz ítéletet látatlanban? Ez kérlek, gyerekes. Az meg egyenesen szánalmas,hogy egy fele annyi idős lány,mint itt a többség, jobban átlátja a helyzetet és empatikusabb,mint ti, családanyák. Már most sajnálom szegény fiatokat/lányotokat.

Én olvastam Györgyi könyvét. Gyakran elkapott a sírógörcs. Mintha magamat olvastam volna. Ettől még inkább tisztelem őt. A NŐt.

Viktória 2008.11.15. 12:26:55

Nem szoktam kommenteket írni, de most nem bírtam megállni...
A düh és a méreg kihozta belőlem. Soha nem ismertem közelről Albert Györgyit, amit meg a média írt róla, azt soha nem vettem készpénznek, mert a bulvár mindent elferdít.
Azt tudom hozzátenni: mélységesen szégyelljék magukat azok az emberek, akik ocsmány kifejezésekkel illették Őt fentebb, holott soha nem ismerték igazán, és 2 szót nem beszéltek vele.
Meghalt.... Kívánok neki békességet legalább odaát, és remélem immár a lelke megnyugodott, ha már ebben a földi létében szétcincálták a rosszindulatú, kegyetlen emberek....

kispesti 2009.01.08. 14:03:58

nyeljétek be tövig,hiszen azért lihegtek,aztán szuszogjatok elégedtten,és....kuss!
süti beállítások módosítása