Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

Amerika: politika vs blog

2007.02.19. 20:12 vl

A Feminárium hívta fel a figyelmünket Avajszínűárnyalaton egy nagyon érdekes szövegére a politika és a blog bizniszére, amiben az általunk is rendszeresen olvasott két neves blogger, Pandagon és a Shakespeare's Sister is érintett.

 

Tortent ugyanis, hogy Edwards a kampanystabjaban alkalmazott ket sztarbloggert (polbloggert): Amanda Marcotte-ot a Pandagon-bol es Melissa McEwan-t a Shakespeare's Sister-bol. (Nagyon jo blogok, melegen ajanlottak egyebkent az erdeklodoknek.) A ket holgy az Edwards-kampany online kommunikaciojaert (magyarul a blogokert es hasonlokert) lett volna felelos. Igen am, de mindketten arrol nevezetesek, hogy meg veletlenul sem rejtik veka ala, amit a(katolikus)z egyhaz kepmutato butasagairol gondolnak. (Vigyazat: itten nem harcos ateistakrol, sem pedig egyhazellenes szocsovekrol van szo; hogy mast ne mondjak, McEwan peldaul egy katolikus egyetemen diplomazott. Egyszeruen jozanul gondolkodo, szkeptikus attituddel megaldott - de szimpatikusak nekem, istenem! - nokrol, akik veletlenul hasznaljak is azt a kaposztat, amit a joisten mindenhato a [szovegromlas] a nyakukra ultetett.)

Bővebben>>

2 komment

Címkék: média politika amerika

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr138050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elefánt · http://republican.blog.hirszerzo.hu 2007.02.20. 22:53:10

(Azért egy: a bloggereket azért basztatták, amit mondanak. Azért kettő: minden tiszteletem a Vajszínűé, de a reichwingezéséből valamennyit, nem is keveset le kell számolni, ahogy sok hazai "jön a barna eső"-fenyegetésből is. Azért három: Malkin marhára csípi az amerikai baloldal szemét, mert nő is, kisebbségi is, és _mégis_ konzervatív, nem felel meg az elvárt sztereotípiáknak. Ennek megfelelően volt könyve, amit a színvonalas kritika azzal intézett el, hogy "Malkin filippino származású, tehát biztos utálja a Japánokat, mert azok bántották őket a 2. vh-ban, ergo rasszista." Az érvelés abszurditása remélhetőleg érezhető, mint ahogy a kettős mérce is: nála természetesen nem mentség a szomorú gyerekkor, csak bin Ládennél.)

Joco Kateto · http://gportal.hu/portal/jkphobbi/ 2007.03.14. 12:17:35

Talán ő megakadájozhatná az USA csúfos széthúllását ...
süti beállítások módosítása