Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

Nagy mellekkel a nagy meccsekre

2006.11.28. 09:07 vl

Az argentín televízió biztosra ment, a futball közvetítéseket mostantól Pamela David közvetíti. A tévé a férfiközönséget biztos eszközzel célozza meg, ami elég primitív megoldás: semmi más feladata nincsc a nőnek itt, mint az, hogy a meccsek szünetét feldobja dekoltázsával. De a samsungsport.hu írása is kedves. Ha valaki szép, akkor buta, tök egyszerű, de mindennél fontosabb a nagy melle. Ezt írják:

Gondoltak egy nagyot az argentin televízió vezetői, sportműsort adtak a szexi Pamela David (képünkön) kezébe. Amíg nálunk Gulyás Laci, Léderer Ákos vagy Faragó Ricsi olvassa be a focieredményeket, a dél-amerikai országban az alulöltözött Pamela tüzeli fel a sportszerető férfitársadalmat.

 

Egy valóság-showban tűnt fel, majd szerepet kapott egy szappanoperában. Nagyjából így lehetne összefoglalni Pamela David eddigi televíziós pályafutását. A kétségkívül lehengerlő szépségű argentin hölgy aztán nagyot dobbantott, a Noche de juegos című futballműsor háziasszonya lett.

Megeshet, hogy a 25 éves Pamela nem tud különbséget tenni a sárga és a piros lap között, ám csodálatos érzékkel választ magának ruhákat. Gyakran előfordul, hogy a szurkoló az elhangzott eredményeket sem tudja nyomon követni, amint Pamela egyik lábát a másikra helyezi.

Bár néhány politikai párt és a kritikusok alaposan földbe döngölték az argentin televízió vezetését, a nézőközönség igenis értékeli az újítást, Pamela műsora milliókat vonz a képernyő elé. Tegyük hozzá, nem csoda. Nem lennénk meglepődve, ha hamarosan hazánkba is elérkezne az új divat.

Szólj hozzá!

Címkék: tévé szexista

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr9619415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása