Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

"Van hüvelyi orgazmusod?" Fábry vs. Annácska

2006.11.09. 23:10 vl

Fábry megbüntette Annácskát, semmi másról nem volt itt szó. Bilincsben hozták be a testőrök a plasztiklányt ("műanyag a fiú, műanyag a lány, műanyag az igény, műanyag a vágy" - énekelte a Warpigs anno), akinek semmi más szerepet nem osztottak, mint a szőkenőt a viccekből. Most mit lehet kezdeni ezzel a jelenséggel? Nem szimpatikus, de amit Fábry csinált az ordenáré dolog: közszemlére tette, hogy megsemmisítse, és ehhez semmi más eszköze nem volt, mint bebizonyítani, h tök hülye, műanyag testű, nimfomán picsa Annácska. A legszomorúbb, hogy Annácska tisztában van vele, hogy ő maga a vicc.

A nézőknek szükségük van rá: a nők utálhatják, a férfiak szerethetik, de mindkét nem röhöghet rajta. Médiaáru, kitalálva, felfuttatva. A kérdés igazából az, hogy tényleg a szőkenős vicckönyveket kiadó vállalat lobbistája Annácska?

Ezt előre lehetett tudni, hogy a műsor a nő testéről fog szólni. "Rajta nincs semmi plasztikázva?" - kérdezi Fábry Annácskát a kutyáról, és már rá is tér a nő többi testrészének verbális megsemmiítésére. Mindezt a nagyfarkú férfi tekintetével teszi, hiszen midnent megengedhet magának. A Leonardo-kép már azt a szőkenős előítéletet is megerősítette, hogy igaz a butaságuk.

Miután Fábry rámutatott, hogy Annácska nem okos, szétszedte a testét, és a szexualitásra terelte a szót. Rengeteg vágás, kifütyülés: vulgáris vircsaft a tévében. Minden egyes kérdés a nőiség teljes megsemmisítésére ment rá: Hús- vagy vérfasz? "Egyébként van hüvelyi orgazmusod?" Őszintén, ez kit érdekel? Jó lenne belelátni Fábry fejébe, mit akarhatott elérni ezekkel a kérdésekkel. Persze Annácska is mindent megtesz, hogy erősítse a róla kialakított képet: "Volt egy korszakom, amikor szarrá masztrbáltam magam". Csak ujjal? - kérdezi Fábry. Szürreális médiapokalipszis (ld. Mechanikus Narancs, Amerikai Psycho).

Fábry saját pöcsének hőse.

(A Fábry-show nem szakítva szexista műsorstruktúrájával kurvásnővérke versenyt hirdetett, hajrá.)

23 komment

Címkék: kritika celeb rtl tévé szex ffi beszédmód

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr5717544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trabuk 2006.11.10. 20:45:44

Elaludtam rajta, de nem sajnálom.
Láttam már Fábryt mielőtt befutott, nem csodálkozom az alpári stilusán.
Az egyik barátommal egyszer keresztül autóztunk Tiszalpáron. ő mesélte, hogy már sokszor járt arra, és kacérkodott a gondolattal, hogy bemegy a tiszalpári polgármesterhez, és így szól:
"- Fogadjunk, hogy alpáribb tudok lenni magánál!"
(Feltéve, hogy nem a Fábry ott a polgármester.)

döglött sas 2006.11.11. 06:28:49

Összehasonlító vallásfilozófiáról nem beszlgethetett annnácskával...

vl · http://www.szakitshabirsz.blog.hu 2006.11.11. 09:22:58

A kérdés: minek hívnak meg valakit a tévébe, ha csak a pinájáról lehet vele beszélgetni? Kérdés2: Fábry miért csak a saját pöcsének kontextusában bír kérdést feltenni? Akkor minek ez az egész? Leonardo Uolsó vacsorája durva volt tényleg, de nem a sztereotíp szőkenő-effekt, ld. stadler jóska. Vallásfilozófiáról jut eszembe: nem várom el Maróth Miklóstól vagy Erdő Pétertől, hogy farkukról beszéljenek, vagy igen?

tm 2006.11.11. 10:41:34

Néhány hete/hónapja az RTL KLub Reggeli-jében is szerepelt Annácska. Koós Réka kérdésére, miszerint "Miért csináltatott mellnagyobbító műtétet?", A. azt válaszolta, h "mert szerepelni akartam". Mire Koós: "Én is szerepelek, pedig igaziak a melleim."

Íme, lehet finomabban is fikkantani valakit.

Fábry erre nem képes. A valaha humoros emberből szexista, homofób, rasszista, sokak számára példaértékű megmondóemberré vált. Lement kutyába.

Ezért nagyobb kurva Annácskánál.


vl · http://www.szakitshabirsz.blog.hu 2006.11.11. 10:48:27

Példaértékű megmondóember lett, ez a baj. Hiába mutat rá a műsor alatt a producerére, h ő követeli meg a pinázást, ez nem érdekel senkit.
Viszont rengeteg néző röhög azon, h cigányozik, pinázik, buzizik. És ez ma szalonképes dolog. Mert a mai politikailag korrekt világban régen üde színfolt volt FS, de ma már nem a PC-vel van gond, hanem az ízléstelenséggel.

azegoka 2006.11.11. 20:01:25

Hát igen. Azt is megnézhetitek, hogy a témában hányan írtak kommentárt... Ez a kevés szám azért van, mert csak ennyien vagyunk, akinek a műsor, vagy maga a tv üressége feltünne. És azért futhat ilyen műsor a tv-ben mert az embereknek erre van igénye. Nem számít, hogy értelme nincsen, az a lényeg, hogy gondolkodni ne keljen rajta, és esetleg röhöghessünk is.

Agent T 2006.11.12. 07:32:00

Ugyan nem láttam az elhíresült adást, mert jobb dolgom is volt annál, hogy Fábryt nézzek, de azt nem teljesen értem, hogy mi akkora gond abban, hogy ő ezeket a témákat hozta fel. Tény, hogy mostanában (vagyis x éve) a műsora erre épül, és harmincéves richard börtön poénra, de annácskától mit várunk? mit kérdezzen tőle az ember, hogyha még arra a kérdésre is, hogy "mi van veled?" azt válaszolja hogy "szeretem a szexet".
Mint egy régi kern-nagybandó kabaréban, amikor a fogatlan kurváról esett szó: "nem a borjúbécsit akarják megrágatni vele" ergo valószínűleg nem a német underground operák partitúraritkaságairól szól majd a műsor.

vl · http://www.szakitshabirsz.blog.hu 2006.11.12. 10:23:12

tschöppy: szerinted normális behívni azért valakit, h a nemiségéről vagy a szexuális életéről beszéljen? Hajós András farkáról miért nem volt szó, hmmm?
te is azt írod, h mit várunk Annácskától, pedig a producer hívta meg+ FS beszélgetett vele, akkor ez hogy is van?

Agent T 2006.11.12. 16:27:35

Vl:
Nem normális, de erre van igény. Ez a mai magyar mainstream média által keltett igényszint, az emberek azon része, akik nézik a Fábryt és fogyasztói a "buhera mátrixnak" vagyis a bulvárnak (TM by Litkai Gergely), azoknak annácska kell, nem az akadémia elnöke. Nem véletlenül Fábryval beszélgetett, és nem mondjuk Kepeessel (igen, tudom hogy nincs műsora jelenleg, mert az a célcsoport nem fontos a tv-knek).
Tőle ezt várja el mindenki (mármint annától). Tudni lehetett, hogy Fábry be fog szólni, és annácska hülye lesz (vagy csak eljátssza, nem tudom), nem értem a felháborodást, főleg a feminista felhangokat. Különösen, hogyha az inkriminált személy maga válallta fel ezt a "hülyepicsa" szerepet, ezzel az én véleményem szerint eljátszotta azt az esélyét, hogy egy lapon említessék a női nem azon képviselőivel, akikkel szemben érthető volna ez a "kirohanás", hogyha Fábry így viselkedett volna velük.

(Bocsánat a pongyola fogalmazásért, hosszú volt az éjszaka.)

Carnivora (törölt) 2006.11.12. 20:20:45

A Buzerából pl. Annácska ért v.mit :-) nem semmi volt az a sötétség amit produkált. Egyébként inkább az Annácska nevű barbie baba, mint győzike ... -

sn4ke 2006.11.13. 02:03:30

Elemen Kanna nem színészkedik. Nevetséges ha valaki azt mondja, hogy megjátssza a hülyét. Mire lenne az jó? Te megjátszanád a hülyét csak mert tisztában vagy vele hogy ígyis úgyis hülye baromfinak néznek?

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.11.16. 11:00:25

Azért remélem, senkit nem kényszerítenek semmiféle eszközzel arra, hogy szerepeljen Fábry műsorában, és Kelemen Anna is önszántából ment oda.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2006.11.25. 16:52:23

trabuk: Annácskán vagy a műsoron aludtál el? Mert nem mindegy. :-)

Férfivagyoküsstek 2006.12.14. 03:40:48

Először is szerintem visszafogottabb lett volna Fábry, ha Anna előtte nem szivatja meg.
Másrészt tényleg mi másról lehet egy ilyen nővel beszélgetni?
Harmadrészt erre (is) van igény, sokan megnézték és mégsem kaptak gutaütést.
Kissé OFF, de erről a Viasat-os kandi kamerás műsor jut eszembe, amiben elővillan néhány mell. A legtöbben nyugodtan tudják ezt kezelni, megnézik vagy megmosolyogják, de minden műsorban feltűnik pár karót nyelt egyén (ffiak, nők vegyesen), akik leköpik és megrugdossák azt a nőt, aki vállalta a "mutatványt". Namármost szerintem ez az idiótaságig rideg, öröm- és életellenes hozzáállás százszor rosszabb, mint az a pasi akinek egy ilyen gegben láthatóan folyik a nyála egy (szép!) női kebel láttán.

sorin · http://sorin.freeblog.hu 2007.01.19. 16:39:04

Mér, nem jó páros? Egyik se agyvezérelt, a megoldás inkább a gatyában keresendő. Sanyibá kérdez, Annácska válaszol. szerintem kicsit rá is játszik, ennyire tüzijátékosan hülye liba nem lehet valaki. És mint ilen, elég unalmas. Fábry meg a másik fele.

gallicus 2007.02.01. 10:58:55

elég szégyen hogy ilyen picsamutogatással valaki meg tud élni ebben az országban!Én olvastam a nyuszis lapban annácska élménybeszámolóit,hogyan szopott és nyaltak neki,mert ezt is részletesen leirta,akárcsak a fábryval beszélt volna!A bulvársajtó ilyenekkel van tele,az egyik kurva az autüóban egészen horvátországig utazvamaszturbál,a másik a kamerának dicsekszik a hüvelyi orgazmusával!szerintem otthelyben kellett volna lukonvágni annácskát a fábry müsorban,mindjárt lett volna nézettség doszt!Már csak ez hiányzik szerintem!

gallicus 2007.02.02. 11:06:59

tényleg va-e neki?mert egyéb szexuális tevékenységét,orális szex,nyalás már a nyuszis lapban napéószerüen leközölte!Szája és nemi szerve már át van alakitva a célnak megfelelően,vagyis amire szokta használni!Megszakadok a röhögéstől!

forumuser 2007.02.09. 16:16:41

Eszünkiszunkbaszunk.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2007.03.02. 22:42:12

Ha már. Szerintetek a könyv (Gépnarancs), vagy a film (Mechanikus narancs) fordítása a mérvadó?

karci 2007.05.04. 10:50:33

Magát a műsort nem láttam, de ismerem a szereplőket, ezért el tudom képzelni, csak azt nem értem, mik ezek a negatív hozzászólások! Ha férfi vagy-már mint a hozzászóló- szeretnél Te minden este egy ilyen buta picsa Annácskával ágyba bújni! Ha nő vagy, akkor biztos vagyok benne, hogy szeretnél olyan \"üres\" lenni mint Annácska, ha úgy néznél ki! Jól mondom? Annácska teljesen rendben van, a hiba az ön készülékében van! Hogy Fábry pártkatona? Hm! Tudjátok azért nem találtok rajta fogást, mert igazat beszél, és az ellen nagyon nehéz védekezni! Ti nem ehhez vagytok szokva, nektek elég az ideológia, még akkor is ha tudjátok hogy hazug! Fábry teljesen rendben van, a műsora színvonalas, csak hát nem neked szól! Ő az emeleten beszél, te a pincébe persze hogy nem hallod! Tudom a lépcső fárasztó, a liftet meg eladták az elvtársak egy multinak, így hát fizetned kellene érte! Liftadó!

Gib 2007.05.04. 13:25:41

Azt azért nem gondoltam volna, hogy Fábry és Kelemen Anna közé valaki odaképzeli a bolsevizmus kísértetét harmadiknak! Nem kicsit bizarr! :-))

MachoMEn 2007.05.12. 09:47:13

Ez a kelemen egy hülye pénzéhes picsa, szart érdemel nem azt hogy megvédjétek, a nyagyő anikóhoz hasonló beképzelt lúnya ez is.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.04.08. 14:55:59

Én komolyan kétlem, hogy a nyuszis magazinban megjelent cikkeket ő írta, legalábbis nem egyedül. Azért találtam ide, mert ma hallottam, hogy a hírekben Fábryt közéleti személyiségnek nevezik.
süti beállítások módosítása