Piroskablog [gender+kultúra]

Piroska csak egyszer tévedt el a Nagy Kerek Nemierdőben, és máris lecsapott rá a Farkas. Piroska most visszacsap! Írd meg, mit láttál a Nagy Kerek Nemierdőben.

címkék

12pont (5) akció (3) amerika (17) autó (4) bakos (7) beszámoló (7) beszédmód (48) biológia (4) botrány (4) buzizás (3) celeb (7) család (8) egyház (6) előítélet (7) erőszak (21) esélyegyenlőség (22) feminista (4) feminizmus (14) ffi (59) film (18) foci (7) gender (3) hír (67) interjú (4) irodalom (15) iszlám (3) japán (4) kép (5) kritika (26) külföld (9) kultúra (10) magyar (9) média (14) melegek (11) népszabadság (6) (98) oktatás (4) olvasónapló (5) plasztika (4) politika (17) prostituált (3) reklám (17) sport (7) szabály (7) szavazás (4) szex (14) szexista (29) sztereotípia (27) szülés (3) társadalom (62) test (6) tévé (13) transgender (5) tudomány (4) újság (9) vallás (7) videó (12) vita (4) Címkefelhő

Piroska kosarából

Utolsó kommentek

Férfipáros nyert a Csárdás-kupán!

2006.10.22. 00:00 vl

Megvédte első helyezését a magyar férfipáros az első magyarországi Csárdás kupán, vagyis a szombaton Budapesten rendezett azonos-neműek tánc világbajnokságán, adta hírül az MTI.

Galambos Gergely és Szelei Róbert Trisztán az Egyesült Államokban tavaly tartott világbajnokságon az első díjat vitték haza. A pár idén a férfi standard tánc kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára, a latint táncokban pedig negyedikek lettek. Küzdelmüket nehezítette, hogy egyikük az utolsó megmérettetés előtt kisebb izomhúzódást szenvedett, de sérülése ellenére végigtáncolta a gálát. A férfiaknál a latin kategóriában német győzelem született. 

Feltűnő férfiak

Az egész napos rendezvényen a társastáncokat kedvelők indultak a nyílt bajnokságon a Csárdás Kupáért, este pedig  Világkupáért küzdöttek. A hagyományos versenyekhez hasonlóan, standard, latin és show-táncokat mutattak be, külön a női és a férfi versenyzők. A döntőbe összesen 18 pár jutott be.   

A szervezők elmondták: bár a versenyt azonos nemű párok számára szervezték, ez nem jelenti, hogy csak melegek indulhattak. A résztvevők a tánc iránti szeretetüket és tiszteletüket fejezik ki. A táncosok közül inkább a férfiak voltak feltűnőbbek: volt, aki rózsaszín öltönyben lépett a parkettre, de a flitteres, csillogó, merészen kivágott ruhák sem hiányoztak. A hölgyek közül a standard kategória német győztesei viselték a leginkább dekoratív, hófehér öltözetet.

Szólj hozzá!

Címkék: mti hír ffi melegek tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://piroska.blog.hu/api/trackback/id/tr316959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása